Muffinsformar

Hos oss finns det många olika muffinsformar att välja bland för att du ska kunna hitta just de formar som passar till det tillfälle du har tänkt dig. Vi har formar med många roliga motiv som dinosaurier, enhörningar, prinsessor med mera som passar perfekt till barnkalaset. Självklart har vi även bakformar som passar till årets olika högtider. Gör juliga muffins eller saffransbullar i formar med tomtar på eller spöklika muffins till Halloween.

Även om dina muffins kanske inte ska vara till något särskilt tema finns det många fina muffinsformar med olika mönster och motiv att välja bland. Du hittar till exempel både prickiga och rutiga bakformar i många olika färger och självklart passar de lika bra till bullar som till muffins.


Muffinsformar i Silikon

För dig som vill kunna använda dina muffinsformar om och om igen har vi även muffinsformar i silikon i sortimentet. Fördelen med dessa är att de är stabilare än vanliga muffinsformar i papper vilket gör att du får höga och fina muffins utan att använda muffinsplåt. De kan diskas i maskin och användas gång på gång.

Muffinsformar Panda
49 kr
Muffinsformar Valar
49 kr
Muffinsformar Zebra
49 kr
Cupcake Kit Space Adventures
65 kr 129 kr
Muffinsformar Gula
39 kr
Muffinsformar Blå
39 kr
Muffinsformar Röda
39 kr
Muffinsformar Rosa
39 kr
Muffinsformar Grå
39 kr
Muffinsformar Pow
39 kr