Muffinsformar

Hos oss finns det många olika muffinsformar att välja bland för att du ska kunna hitta just de formar som passar till det tillfälle du har tänkt dig. Vi har formar med motiv som passar till många olika kalasteman som till exempel prinsessor, pirater, dinosaurier och populära filmkaraktärer som Blixten McQueen och Elsa och de andra från Frost. Självklart har vi även bakformar som passar till årets olika högtider. Gör juliga muffins eller saffransbullar i formar med tomtar på eller spöklika muffins till Halloween.

Även om dina muffins kanske inte ska vara till något särskilt tema finns det många fina muffinsformar med olika mönster och motiv att välja bland. Du hittar till exempel både prickiga och rutiga bakformar i många olika färger och självklart passar de lika bra till bullar som till muffins.


Muffinsformar i Silikon

För dig som vill kunna använda dina muffinsformar om och om igen har vi även muffinsformar i silikon i sortimentet. Fördelen med dessa är att de är stabilare än vanliga muffinsformar i papper vilket gör att du får höga och fina muffins utan att använda muffinsplåt. De kan diskas i maskin och användas gång på gång.

Muffinsformar Zebra
49 kr
Muffinsformar Fotboll
39 kr 49 kr
Cupcake Kit Party Animals
59 kr 129 kr
Cupcake Kit Space Adventures
59 kr 129 kr
Muffinsformar Prickiga Guld
39 kr 59 kr
Muffinsformar med Hjärtan
10 kr 20 kr
Fyrkantig Bakform Uggla 10-p
20 kr 39 kr
Muffinsformar Bruna
39 kr
Muffinsformar Lila
39 kr
Muffinsformar Gula
39 kr
Muffinsformar Blå
39 kr
Muffinsformar Röda
39 kr
Muffinsformar Pirat
39 kr
Muffinsformar Minioner
20 kr 39 kr
Muffinsformar Rosa
39 kr
Muffinsformar Grå
39 kr
Muffinsformar Pow
39 kr
Muffinsformar Guldbröllop
20 kr 39 kr
Minimuffinsformar Minioner
20 kr 29 kr
Bakformar Tomtar
49 kr
Bakformar Halloween Pumpa
20 kr 39 kr